Børnehold

Helte Yoga

Hvem kan deltage på holdet?
Holdet er for piger og drenge på 3-8/10 år.
Hvad laver vi på holdet?
Vi træner heltens evne til at mærke sig selv, hvor vi lærer teknikker til f.eks. at kanalisere sin vrede ud på en god måde, at trøste sig selv, hvis man er bange og ked af det, at gå op og ned i gear og at kunne være stille efter man har været vild osv.

Både mor, far og bedsteforældre m.fl. er meget velkomne på holdet. Barnet skal på dette hold være min 3 år gammel men også større børn er meget velkomne. Undervisningen vil være sjov børneyoga med masser af eventyr, fantasi og kreative input. Her er virkelig mulighed for at opleve nærvær og kvalitetstid sammen på børnenes præmisser. Vi laver programmerne så de mindste kan være med.

Vi skal lave klassiske yogastillinger til spændende fantasirejser, sjove par stillinger og dejlig massage, aktive meditationer og meget mere.

Pris: 

Walk in 40,00 kr. pr. person

10 turs kort 350 kr. 

BØRNE GONG 

Er for alle mellem 5 og 15 år, der har lyst til at prøve gong meditation.

Du skal huske at medbringe et liggeunderlag, en pude og et varmt tæppe.
Der er også måtter og tæpper i US, som man må låne.

Deltagelse koster 60 kr pr gang, eller der kan købes 5-turs klippekort for 250 kr
Tilmelding på begivenheden eller SMS til 22887793 eller via www.us-studio.dk
Betalingen gøres til Silke på dagen


Ustix Kids by Urbhanize

Hvem kan deltage på holdet?                                                                Ustix er for alle, både drenge og piger mellem 5-13 år.

Et program fuld af action og sjov. Programmet bruger trommestikker som tilbehør, hvilket gør hver bevægelse, hver nedstigning og hvert trin sjovere, bredere og mere engagerende. Ud over selve træningen bruger USTIX KIDS et ekstremt sjovt og attraktivt spil, et slående spil i et vist tempo, i henhold til bestemte kort og farver, for at stimulere krop og hjerne på de højeste niveauer. 

Må voksne være med?

Hvis dit barn har brug for du er der og er med til at træne er dette også en mulighed, dog skal det aftales med instruktøren.

Ustix er en ny form for træning i Danmark og kan kun trænes hos US Studio