Livsstilsforandrings forløb 

2020-12-30

Livsforandrings forløb - Skab det liv du drømmer om.

Vågner du om morgen, sprængt fyldt med energi?

Hopper du ud af sengen og tænker; Yes det bliver en fantastisk dag?

Sprudler du af glæde og kan kun se det positive i alt?

Kigger du i spejlet og tænker; Sikke en Babe, og sender fingerkys til dig selv?

Hvis du kan svare ja til disse 4 spørgsmål, så vil jeg bare sige tillykke, du behøver ikke læse videre. Du har skabt et fantastisk liv.

Er det til gengæld noget du går og drømmer om, så synes jeg du skal læse videre.

Føler du at du sidder fast i det daglige hamsterhjul?

Er du drænet for energi og altid træt?

Føles det hele negativt, gråt og trist?

Og er spejlet noget du helst hænger et lagen over?

Så vil jeg fortælle dig, at det aldrig er for sent at ændre det liv du lever lige nu.

En tidlig forårsmorgen vågnede jeg, tung og træt i kroppen. Der var ingen glæde at spore, jeg vidste på forhånd hvordan dagen ville blive, og det var ikke ligefrem noget jeg så frem til. Alt på mig gjorde ondt. Det var ikke sådan jeg ville leve mit liv. Jeg tænkte at det der, det vil jeg bare ikke mere, der måtte være noget mere til livet. Jeg havde ikke lyst til at sidde som 85årige og fortryde, at jeg ikke gjorde noget for at ændre mit liv.

Så jeg besluttede mig for at gøre noget ved det, for der måtte være en måde at slippe ud af det på, og det var der. Nu er jeg begyndt at leve det liv jeg altid har drømt om.

Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at skabe det liv du drømmer om, så du bliver fri af den smerte, der er forbundet med at levet et liv, man i bund og grund ikke har lyst til at leve, ved at guide dig gennem den proces, der skal til for at finde ind til kernen af dine drømme, og gøre dem til virkelighed.


Livsstils forandring - både for sjæl og krop

Du har måske lidt for mange kilo på sidebenene, du vil gerne tabe dig, så du går i gang med en slankekur eller en livsstilsændring. Det første stykke tid er du top motiveret, det går godt, du overholder kostplanen og du taber dig. Du har tilmed meldt dig ind i et fitnesscenter, hvor du kommer 3 gange om ugen. Det kører for dig og du er super glad.

Der er så lidt vrøvl på arbejdet eller et skænderi med din kæreste, du bliver sur/ ked af det og dér lige på bordet, ligger der en plade Marabou. Du tager hul på den, bare lige ét stykke, nå ja så lige et mere og inden du får set dig om, har du spist hele pladen.

Lige så stille "falder" du oftere og oftere i, du finder på undskyldninger for ikke at tage i fitnesscenteret; du træt, uoplagt, hovedpine, stresset, har travlt mv.

Nu kan det hele også være lige meget og du tømmer køleskabet. Inden du får set dig om, har du taget det hele på igen og måske også lidt mere, og du er tilbage i den samme dumme følelse du havde, inden du besluttede dig for at du gerne ville tabe dig.

Øv tænker du, dumme kur/livsstilændring, den virkede heller ikke. Jeg er også bare dum, jeg kan ikke finde ud af noget, jeg er tyk og grim. Den får ikke for lidt på at nedgøre dig selv og udskamme dig så hatten passer.

Men hvad skete der egentligt? Når du nu var top motiveret og havde styr på det hele?

Du startede med at bruge din viljestyrke lige indtil den slap op, så begyndte gamle overbevisninger og tanker at dukke op, og derfor befandt du dig pludselig i det gamle mønster, som du kender så godt.

Ofte skal der andre ting til, for at det kan lykkes, og det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Det er ikke et Quick Fix, men en proces, hvor du lære dig selv at kende på en anden måde og hvor du lære at trække på nogle ressourcer inden i dig selv.

Det er en fantastisk rejse, hvor du får indsigt i dig selv, aha oplevelser, glemte styrker og hvor du kan få den krop du drømmer om.

Gennem kostforandring og samtaler kigger vi på dine mønstre, din måde at tænke om dig selv på og hvorfor du tænker sådan om dig selv.

På den måde får du en indsigt i dig selv og vejen til drømmekroppen er banet.

Det er årsagen til at det hedder livsstils forandring for sjæl og krop. For at ændre kroppen må du først ændre det, der kan blokere for at det sker, og den blokering findes ofte i vores måde at tænke om os selv på.Priser

Priser

Livsstils forandring både for sjæl og krop

Dette er et forløb på 10 uger, hvor vi virkelig får kigget på, hvad det er der gør, at du har det forhold til din krop, som du har. Jeg vil give dig forskellige værktøjer, som kan hjælpe dig. Jeg støtter dig og jeg guider dig igennem hele forløbet.

Derudover er der udarbejdelse af kostplan, vejning, målinger og 6 samtale á 60 min. Varighed.

Vælger man denne løsning, kan man få 25% rabat på Aroma Touch og NADA.

Pris for 10 uger: 2100,-

Livsforandrings forløb skab det liv du drømmer om.

Dette er et forløb på 8 uger, hvor vi får kigget på hvad det er du drømmer om, hvad er det der holder dig tilbage og hvad skal der til, for at bryde det, der holder dig tilbage. Jeg vil give dig forskellige værktøjer, som kan hjælpe dig. Jeg støtter dig og jeg guider dig igennem hele forløbet.

Forløbet består af 6 samtaler af en times varighed.

Derudover får man 25% rabat på Aroma Touch og Japansk Lifting.

Pris for 8 uger: 1500,-

Almindelig kostvejledning:

En almindelig kostvejledning er til dig som gerne vil have en sund krop og gøre noget godt for kroppen. Du er glad for din krop, men vil godt tabe et par kilo.

  • gang: Samtale, udarbejdelse af kostplan, vejning og målinger. Pris: 375,- Varighed; ca. 50 min.

Opfølgende samtaler, vejning og måling, justering af kostplan. Pris: 300,-

Varighed; ca. 30 min.

Enkeltsamtaler:

Vil du gerne i gang med at kigge på, hvorfor du evt. har svært ved at tabe dig, tager det hele på igen, eller vil du gerne forbedrede dig til en kommende livsstilsændring, men ikke har lyst til at binde dig i 10 uger, kan man vælge livsstils forandringer, enkelt samtaler.

Dette er også et tilbud til dig, som ikke nødvendigvis vil tabe dig, men gerne vil have en sund sjæl i en sund krop.

Uddybende samtale, udarbejdelse af kostplan, vejning og målinger. Pris: 450,-

Varighed; ca. 60 minutter.